donderdag 10 februari 2011

Dinsdag 8 februari 2011

Hein had voor ons dinsdag een afwisselend programma. De spieroefeningen deden we met stokken, wat een grappig gezicht gaf.


Daarna deden we ringhockey, dat je met de zelfde stokken als hierboven speelt en een rubberen ring. Ondergetekende kan het nog steeds niet hebben dat keeper Johan zijn stok in de ring hield en mij zo belette te scoren totdat zijn ploeggenoten achter hem het doel hadden versterkt. We hadden gewoon een doelpunt moeten hebben.
Daarna deden we een partij voetvolley. Voetvolley is volley waarbij je de bal juist *niet* met je handen mag raken en naar de overkant moet schoppen. Erg nieuw en erg grappig. Anneke zal wel balen als ze dit hoort, want die had er vorige week speciaal om gevraagd en was er dit keer niet.
En na afloop speelden we als vanouds weer een partij (echte) volleybal dat door ons (natuurlijk) glansrijk gewonnen werd. Omdat we deze vette winst toch wel zielig voor de tegenpartij vonden, hebben we ze daarna in een verkleind partijtje met 5-0 laten winnen.


Er waren dinsdag een hoop mensen met een vervelende reden afwezig. Ik wens ze alle sterkte toe. Aanstaande vrijdag gaat Hein langs bij Andre die nu bezig is met een herstelkuur. En tot slot een warm welkom voor Mehdi!

1 opmerking:

  1. Wat balen! Ik wil al zo lang voetvolleyen en als we het dan doen heb ik migraine ;-((
    Hein, gaan we dinsdag weer voetvolley spelen??

    BeantwoordenVerwijderen